Inschrijving Kwizzuth Millus 2019 van start

Achter de schermen is er alweer een heel jaar gewerkt om de quiz voor dit jaar vorm te geven. Trots zijn we er dan ook op dat het weer gelukt is om met alle reacties op de afgelopen editie én met het lezen van de ingeleverde enquêtes de quiz nóg beter en tot een nóg grotere belevenis te maken.

We hebben er onder andere voor gezorgd dat alle leeftijdscategorieën nog beter aan bod komen en dat er nog meer ‘Millus’ terug te vinden is in alle categorieën.

We hopen dan ook dat we op 2 november weer kunnen rekenen op jullie inschrijving voor Kwizzuth 2019 om te genieten van dat avondje gezelligheid en natuurlijk te gaan strijden voor de eerste plaats! De feestavond met prijsuitreiking vindt op 16 november plaats in de Schans!

Het is mogelijk om tot en met 27 oktober een team van maximaal 10 personen bij elkaar te krijgen. Daarna sluiten de inschrijvingen, houd er wel rekening mee dat jullie vanaf 1 oktober weer ‘iets’ van ons kunnen verwachten…

Inschrijven gaat via dit formulier. De teamcaptain moet tenminste uit Milheeze komen, voor de rest mag iedereen meedoen! Alle andere voorwaarden vind je in het reglement, je doet er goed aan dat ook even goed door te lezen!

Na betaling is de inschrijving definitief en kun je op de website de ingeschreven teams bekijken!

Graag tot 2 november!

Team Kwizzuth Millus