Wat is Kwizzuth?

Kwizzuth is een tweejaarlijks terugkerende dorpsquiz in Milheeze. Tijdens de quizavond strijdt heel Millus tegen elkaar in een grootste quiz. Een quiz van Millus voor Millus en door Millus. Voor jong en oud.

Het evenement bestaat uit 2 avonden: de quizavond en de feestavond

Noteer alvast de data voor 2019 in je agenda: 2 november Kwizzuth-avond en 16 november de feestavond.

Kwizzuth-avond:

De quiz vindt tweejaarlijks plaats op de eerste zaterdag van november. Om 19.00 uur barst het los. Je haalt je quizboekje op en gaat als groep van start. De quiz bevat verschillende onderwerpen: vragen over Millus, echte breinbrekers en nog veel meer. Een deel van de vragen kun je op eigen locatie invullen, maar er zitten ook onderdelen tussen waarvoor je er op uit moet trekken of waarin je het rechtstreeks duelleert met andere groepen.
Let op: het aantal vragen is groot. Daarom splits je je als groep op maak je een verdeling. Zet daarom je teamgenoten verstandig in. In totaal heb je tot 23.00 uur om alle vragen te beantwoorden en het quizboekje tijdig in te leveren. Wie te laat is heeft pech….

Welke familie, buurt, vriendengroep of kennissenkring weet het meeste over Milheeze? Ga de strijd met elkaar aan tijdens Kwizzuth!
Deelname: In groepjes van minimaal 6 en maximaal 10 personen kun je meedoen aan de dorpsquiz. Het inschrijfgeld is € 20,- per groep. De minimale leeftijd is 18 jaar.

Prijsuitreiking en feestavond

Welk team wordt de winnaar van het jaar? Daar kom je op de derde zaterdag van november achter. En daarna sluiten we af met een feestavond waar je gezellig met je team nog na kunt praten over de quizavond, maar waar je ook al strijdplannen voor het jaar erna kan bedenken.